Bekijk de tekstversie

Missie
Verander Perspectief en Ontdek Meer Mogelijkheden.

Visie
Verander
De economische recessie heeft aangetoond dat zekerheden geen zekerheden zijn zolang zij niet gebouwd zijn op zuivere intenties. Het dwingt ons tot veranderen. Om anders naar onze bedachte werkelijkheid te kijken.

Perspectief
Daarbinnen zullen wij altijd op zoek gaan naar een basis waarop gebouwd en gerekend kan worden. Beseffen we dan wel dat dit ook direct de grootste belemmering kan zijn van vooruitgang ?!
Vaak horen we dat het verfrissend is om eens op een andere manier naar iets te kijken. Dat horen we altijd van een ander en niet van onszelf. Perfect ! Want daar gaat het bij de mensen van The Compliance Factory ook om ! Sta open voor andermans perspectief (zakelijk en privé) en ontdek kansen in veranderingen.
Zet alles in een ander perspectief en verken elkaars toegevoegde waarde. Zonder enige verplichting.

En ontdek
Veranderen van perspectief is niet zo moeilijk. Een voorbeeld: kijk naar ons logo en concentreer je op de donkere kubussen. De lichtblauwe kubussen lijken transparant. Met de ogen open concentreer je je nu op de lichte kubussen en ineens lijken de donkere kubussen transparant !
En als je je op de hoeken van de kubussen concentreert en de lijntjes negeert, dan zie je alleen maar zeshoeken.
Ander voorbeeld ? Twijfel je aan (het inzetten van) een verandering binnen het bedrijf ? Dan overheerst een eigen perceptie die gebaseerd is op angst.

Meer mogelijkheden
Kijk er eens naar vanuit het bedrijfsbelang en (h)erken meer mogelijkheden. Omarm problemen en mogelijkheden, deel ze en het zal de toekomst van het bedrijf en van jou altijd ten goede komen.
Het is maar net hoe je naar iets kijken wilt !! En je zal zien en ervaren wat je wilt zien en creëert.