Bekijk de tekstversie

Wij hebben tientallen voorlichtingsdagen georganiseerd en tientallen keren als gastspreker/voorlichter kennis gedeeld. Een bewijs van onze expertise en rol als het gaat om het dossier “Inhuren van Zelfstandigen”.
De seminars in 2017 laten weten hoe met zelfstandigen gewerkt kan (blijven) worden onder (of ondanks) de wet DBA.
In 2017 zullen de verkiezingen ongetwijfeld invloed hebben. En in de tussentijd moet u verder.

U wilt zeker weten wat op uw bord ligt. Nu en in de toekomst. Wij kunnen en zullen u daaromtrent voorlichten.
Leg de datums vast in uw agenda, want alles wat behandeld wordt is altijd zeer actueel. En altijd voorzien van vernieuwende inzichten !

De seminars zijn voor hen die (in)direct te maken met het inhuren van externen en meer inzichten willen verkrijgen over risico’s, risicobeheersing en een aanpak voorgelegd willen zien ten gevolge van bijv. wetswijzigingen.
Vanzelfsprekend is men altijd welkom op een seminar. Wees wel op tijd met aanmelden, want vol is vol !

Bedrijven (inclusief Dienstverleners en Zelfstandigen) blijven op deze wijze op de hoogte van de ontwikkelingen rondom HR, Managed Services, Payrolling en Contractmanagement.
Uitsluitend worden onderwerpen behandeld die praktijkgericht en relevant zijn bij de inhuur van externen, waaronder wetswijzigingen op het gebied van flexibilisering (Wet DBA, WAS, WWZ), risicoloos inhuren, trends en ontwikkelingen.
Ook is er een manier om uw organisatie structureel te verbeteren op dit vlak: de opleidingen van The Compliance Factory.